Ontspanningsmassages

Speciaal voor zwangere vrouwen (en partners) geef ik de combinatie Reiki en voetmassage. De technieken zijn gemakkelijk te leren en kunnen je helpen om bij de bevalling beter te kunnen ontspannen.

Ook na de bevalling en als je weer gaat werken is een reiki of voetreflexmassage heerlijk om je lichaam weer in balans en harmonie te brengen.

Als je behoefte hebt aan een ontspanningsbehandeling tijdens of na de zwangerschap is een telefoontje of e-mail voldoende om een afspraak te maken.

Reiki

Reiki is een vorm van holistisch natuurlijk genezen. De Japanse priester Dr.Mikao Usui heeft begin 19e eeuw de geneeswijze ontdekt in de oude Sanskriet- geschriften. De healing werd in Tibet en India ontwikkeld. Via China, Japan en andere Aziatische landen kwam Reiki eind jaren 30 naar Amerika en in de jaren 70 naar Europa.

Reiki is het vermogen om met de handen spirituele, magnetische en vitale energie door te geven. Reiki is een eenvoudige en effectieve behandelingsmethode. Het lichaamsbewustzijn/innerlijke kind van degene die behandeld wordt neemt de Reiki kracht op. Reiki ontspant en versterkt ons afweersysteem en bevordert de ontgifting en reiniging van lichaam en geest. Het stromen van de Reiki kracht kan niet direct met de wil of het verstand beïnvloed worden. De energie heeft veel verschillende namen. Zo wordt het in India Prana genoemd en in China Tsji (Chi).

Reiki is een natuurlijke ontspanning en healing methode voor jong en oud. Momenteel geef ik Reiki speciaal voor (a.s.) moeders. Tijdens maar ook na de zwangerschap zorgt een Reiki behandeling voor een prettige ontspanning waardoor ook de pijnklachten kunnen verminderen.

Een Reiki behandeling is een aanvulling op de reguliere gezondheidszorg en kan het raadplegen van een arts niet vervangen.